Tänä torstaina tulee täyteen 3 kuukautta leikkauksesta.
Romi on nyt ollut oikein reipas ja virkeä, mitään erityisiä kipuiluja en ole huomannut. Leikki ja hallitut painitkin maistuu ja onnistuu. Viime viikolla Romi osoitti, kuinka hyvä olo onkaan hepuloimalla fleksissä ympyrää pihassa!

Jumppaa ollaan tehty ainakin vähän lähestulkoon joka päivä. Venyttely tehdään aina, alan jatkossa venytellä myös muita raajoja. Painonsiirtoharjoituksia tehdään välillä diagonaaliseisonnan ja/tai jumppatyynyn avulla. Istu-jumppaa tulee tehtyä ahtaassa tilassa (vaaditulla tiiviydellä siis) aina ulkoa tultaessa tuulikaapissa.

Hierontaa en ole nyt tehnyt, koska Romi vaikuttaisi reagoivan nuoremman koirani ensimmäiseen juoksuun, enkä halua provosoida nisätulehduksia tms. joten odottelen Romin hormoonien tasaantumista vielä hetken...

Pakkasten ja töiden takia emme vielä ole harrastuskentille ehtineet, mutta kotitottista ollaan jo tehty ja Romin ensimmäinen koitoskin on jo suunniteltuna - Romi menee mölli-tokoon 9.1.
Mölleissä koira on kytkettynä, joten reeni onkin oikein sopivan hallittu sairaslomalta palaajalle.

18.10. oli puhetta, että Romi ulkoilee ainakin seuraavat 2kk hihnassa.
Tämä aika tuli täyteen 18.12. ja kun Romi on niin hyvin voinut, plikka pääsi eilen pitkästä aikaa hetkeksi (n.10 min) metsään!
Kuten voinette kuvitella, riemu oli suuri...