Tänään aloitettiin päivä vesijuoksulla heti klo:8!

Viimeksi Romi juoksi noin 20min, vettä oli "kainaloon asti" ja nopeus säädettiin max kohtaan 1,5. Tänään Romista näki jo alkuun, että kulki reippaasti ja jaksoi paremmin - ihanaa!
Päivän saldona 30min samalla vesivastuksella, mutta nopeutta saatiin jo 2,0 asti. Kehitystä oli siis selvästi tapahtunut jo näin pienessä ajassa.

Emännän täytyy tässä vaiheessa myöntää, että venytyksistä ei ihan kaikkia vielä viime viikolla aloitettu, mutta pienemmät painonsiirtoreenit ("pyllyn töniminen") ja lenkkien pidentäminen kyllä saatiin hyvin alkuun. Nyt Romi lenkkeileekin päivittäin yhteensä reilun tunnin.
Tällä viikolla ollaan sitten enemmän kunnostauduttu ja tehty painonsiirtoja myös jumppatyynyn avulla (tästä yritän saada tänne kuvaa jossain välissä) sekä kahdeksikko"seuruutusta" ja venyttelyä.
Vielä kun saadaan mukaan istu-seiso-istu -jumpat, niin sitten on Elinakin meihin kunnolla tyytyväinen!

Venyttelystä sen verran, että Romi venyttää itsensä aktiivisestikin (=itse) todella hyvin, mutta muutaman passiivisista (=minun tekemistäni) venytyksistä pidetyn taukopäivän jälkeen huomasin, että operoitu jalka oli mennyt kireämmäksi, kun sitä ei oltu passiivisesti venytelty.

Elina oli tyytyväinen Romin edistykseen ja yhdessä tuumittiin, ettei varsinaiselle fysioterapiakäynnille ole tarvetta. Nyt riittää säännölliset hieronnat ja fysiterapeuttiset jumpat.
Vielä parin viikon päästä mennään vesijuoksulle ja sitten katsotaan taas uusin silmin eteenpäin!

Myös Juha -lääkäri oli puhelimessa tyytyväisen oloinen meidän touhuihin ja heittipä ajatusta, että jos kaikki menee hyvin, Romi voisi jo ensi kuussa (jollei ole liikaa lunta tai liukasta) päästä vapaanakin ulkoilemaan, mutta tämä jää nähtäväksi. Hyvällä mallilla ollaan siis monen tahon mielestä!