Hieman on venähtänyt aikaa viime kirjoituksesta, mutta se sallittakoon, sillä flunssa vei minutki toipilaaksi Romin viereen...

Nyt on siis jo POP10 ja tänään on jäljellä enää 2 kauluripäivää!
Maanantaiaamuna on siis viimein tikkien poisto.

Kerrataampa kuitenkin hieman, miten Romin toipuminen on tässä viikon aikana edennyt:

  • POP4-6 - Romi alkaa nukkua myös leikatun jalan päällä. Ulkoillessa pitäisi päästä ravaamaan, vaikka pelkkä rauhallinen kävely olisi ihan riittävää. Maanantaihin mennessä jalan nestekertymä on laskenut.
  • POP7-9 - Romi ei enää suostu syömään lääkkeitään pelkälteen, mutta onneksi ne uppoaa hyvin kinkkuun käärittynä ja AB:n loputtua tiistaina, ei nieltäviä olekaan enää kuin 2 puolikasta Rimadyliä per päivä. Romi (ja Birke) alkavat selvästi kyllästyä erillään olemiseen ja tekemistäkin vähän kaivattaisi puolin jos toisinkin...

Nyt Romilla olisi kova hinku jo lenkkeilemään.
Askel on jo hyvin tasainen ja raviaskeleetkin (joita toppuuttelusta huolimatta pääsee väliin muutaman ottamaan) näyttävät yllättävän tasaisilta.
Alkuviikosta Romi meni ja pomppasi olohuoneen sängyllekkin, mutta onneksi sitä ei ole sen koommin koittanut. Muutenkin meno on pysynyt suhteellisen rauhallisena, vaikka selvästi hermot alkavat olla hitusen kireällä.

Kunhan tikit ja kauluri saadaan pois, voidaan aloittaa Romin kanssa niin jalka- kuin aivojumpatkin. Kaulurin kanssa kun ei tee mieli tehdä mitään temppuja.

Tässä vielä neiti POP10 aamulla.
Haava on parantunut hyvin ja pysynyt siistinä, eikä jalkakaan ole enää niin kalju.